Ga naar hoofdinhoud

Expeditie door de toekomst op 9 september

Ekwadraat houdt op zaterdag 9 september van 12:00 tot 20:30 een groot event op de Energiecampus in Leeuwarden. De organisatie begeleidt bedrijven, gemeentes en ondernemers bij het realiseren van duurzame energieprojecten. Bezoekers van jong tot oud kunnen tijdens het gratis event kennismaken met de wereld van duurzaamheid en het toekomstige energielandschap. Naast diverse lezingen over nieuwe gassoorten, circulair bouwen en duurzame voeding kan er een bezoek worden gebracht aan het experienceplein waar men zelf de toekomst kan beleven, ervaren en bekijken.

Mogelijkheden en ontwikkelingen

Ekwadraat organiseert dit evenement om mensen kennis te laten maken met de mogelijkheden, ontwikkelingen en nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid en circulariteit, maar ook zeker voor het creëren van bewustwording. Samen zullen we de energietransitie moeten versnellen om ervoor te zorgen dat de generaties na ons een mooie toekomst tegemoet gaan. Impact!|circulair verzorgt tijdens het event van 14:15 tot 15:00 een workshop over de zin en onzin van een duurzaamheidsverslag.

Meer informatie over Ekwadraat tref je aan op: https://ekwadraat.com/

Contact

Wil jij ook stappen zetten op weg naar een (meer) duurzame bedrijfsvoering? Of heb je specifieke vragen naar aanleiding van dit artikel? Bel ons of mail ons voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op 088 24 000 04. Ons e-mailadres is info@impactcirculair.nl.

Back To Top