Ga naar hoofdinhoud

Hello world! Wij zijn begonnen

Na enkele maanden voorbereiding heeft circulair bedrijf OPNIEUW! een nieuwe loot aan de stam van haar organisatie toegevoegd. Impact!|circulair is een adviesbedrijf dat ondernemers en instellingen gaat ondersteunen in het bereiken van hun circulaire doelstellingen. We beginnen met z’n drieën; Froukje, Jeroen en Paul, met een inmiddels in de praktijk getest instrumentarium van tools.

Circulair

We geven daarmee ondernemers richting aan de reis op weg naar een circulaire bedrijfsvoering. Het begint met een uitgebreide scan, waarna we – eventueel met gespecialiseerde partners – ook jouw circulaire vraagstuk oplossen. Wat we doen leggen we vast zodat besparingen in grondstofgebruik en CO2-belasting nu en in de toekomst makkelijk zijn in te zien. Zo ben je alvast goed op weg als straks de ESG-regelgeving in fasen in werking treedt!

Ervaring

Onze oprichters hebben hun kennis en ervaring gebundeld. Douwe Jan Boersma bedacht een succesvol circulair businessmodel voor OPNIEUW! en Paul van Geldorp heeft een verleden als zelfstandig consultant waarbij hij aan verschillende circulaire aanbestedingen werkte. Wil je meer weten of wil je een keer kennismaken? Bel of mail ons: info@impactcirculair.nl / 088 240 00 04

Back To Top